Norges største markedsplass for jakt, fiske og hytteutleie

Inatur.no er både en salgskanal og markedskanal. De største grunneiere og forvaltere i Norge bruker i dag inatur.no. Markedsplassen er åpen for alle å bruke. Har du en hytte å leie ut, eller rettigheter til jakt og fiske er inatur.no løsningen for deg.

Mange friluftsfolk på besøk

Hvert år får vi flere og flere besøk til nettsidene våre. I 2019 var det over 3,7 millioner besøk og over 1,4 millioner brukere. Vi jobber hele tiden med å få inn nye jakt-, fiske- og hyttetilbud og treffer turglade friluftsfolk, fiskere og jegere over hele landet.

Hytter langt fra byens mas og kjas

Hyttene på inatur.no representerer det vi liker å kalle “ekte hytteliv”. Relativt enkle hytter, gjerne et stykke fra allfarvei og med beliggenhet midt i smørøyet for jakt, fiske og friluftsliv generelt.

Klikk her for å lese mer om:

★ Hytteutleie

★ Fiskekort

★ Laksefiske

★ Småviltjakt

★ Storviltjakt

★ Bomvei

★ Forhandlerløsning

Enkelt for kunder å leie hytte, kjøpe fiskekort og jaktkort.

De besøkende på inatur.no kan enkelt kjøpe jakt- og fiskekort eller leie hytte på nett. De vil få bekreftelse på booking eller jakt- og fiskekortet sitt via mail.

På inatur.no kan du enkelt markedsføre og selge ditt tilbud. Med en enkel ot oversiktlig administrasjonsløsning har du til enhver tid full kontroll på kunder, besøk og salg, i tillegg til at du er sikret oppgjøret.

Inaturs nettsider

★ Tilpasset mobil og nettbrett

★ Unike løsninger for salg av jakt og fiske

★ Oversiktlig design

Mye folk på besøk

★ Vi kan gjøre en stor forskjell for små tilbydere!


Vil du vite mer eller prøve inatur.no?

Ring oss på tlf. 74 21 30 90 eller send oss en mail til post@inatur.no

Velkommen til inatur.no