FILM OG FOTO – UTENDØRSSPESIALIST

Tilbys i samarbeid mellom Inatur Norge, Fishspot og CoreCom.

CoreCom er i hovedsak et filmselskap som produserer presentasjonsfilmer for bedrifter som tilbyr utendørsopplevelser. Flere personer i CoreCom har sin bakgrunn i fiske. Matt Hayes har laget hundrevis av fiskeprogram for Discovery Channel og i senere tid for BBC. Han har også skrevet boken Fisheye om fiskefotografering. Anders Dahl Eriksen har drevet fiskemagasinet DittFiske.no.

Hvorfor film?

Kort oppsummert har folks medievaner endret seg radikalt de siste årene. Tekst er ikke nok. For å selge ditt produkt eller tjeneste må det visuelle være på plass. Korte informative filmer, kombinert med med fantastiske bilder, er det som overbeviser og er i stor grad det som trigger et kjøp. Det viktige med en god film for din destinasjon eller tilbud, er at den svarer på alle kundens forventninger og spørsmål. Vi leverer foto i verdensklasse, og riktige filmer som gjør at ditt tilbud skiller seg ut.

Tilbudspakker

Her finner du tre konkrete pakker:  Fotopakke 1 – Fotopakke 2 – Filmpakke 1 –  Filmpakke 2

Fotopakke #1

Vi produserer en pakke fotografier som viser ditt tilbud fra sin beste side. Dette inkluderer foto av alle fasiliteter, utvendig og innvendig. Vi tar bilder av den omkringliggende naturen og de tilbud dere har til kundene.
I den rimeligste enden av skalaen tar vi en rekke bilder på dagtid som dekker alt man trenger fotografert.  Pris fra: 5000 kr – 10 000 kr

corecom-portfolio

Fotopakke #2

Vi produserer en pakke fotografier som viser ditt tilbud fra sin beste side. Dette inkluderer foto av alle fasiliteter, utvendig og innvendig. Vi tar bilder av den omkringliggende naturen og de tilbud dere har til kundene.
I den rimeligste enden av skalaen tar vi en rekke bilder på dagtid som dekker alt man trenger fotografert. I dette mest eksklusive fototilbudet besøker vi stedet i ett døgn og tar spesialiserte bilder av soloppgang, nattfoto og bilder som krever lenger tid. Pris fra: 10 000 kr – 15 000 kr

Filmpakke #1

Dette er den rimeligste videopakken og den er en ren visuell fremstilling av din destinasjon eller ditt tilbud. Vi bruker en dag til opptak av dette. Filmen vil inneholde og dekke alt du tilbyr av fasiliteter, områder rundt og naturen. Eventuell informasjon legges til ved voice-over eller tekst i filmen.
Pris: 15 000 kr – 25 000 kr

Filmpakke #2

Dette er gjennomført film og en presentasjon av din destinasjon som vil løfte den frem i mange år fremover. Her er ingenting spart. Filmen er en informativ og visuell reise som skaper den forventning du ønsker kunden bør sitte med. Her er blir ingen spørsmål ubesvart. Filmatisk vises din destinasjon fra sin aller beste side med vekt på det du har å tilby. Dette gjøres best ved at du som tilbyder blir med i filmen og forteller hva dere tilbyr og hvorfor kunden skal komme til nettopp dere. Dette kan også gjøres i kombinasjon med uttalelser fra kunder som har vært der.
Pris fra: 25 000 kr – 80 000 kr

Eksempel fra Gudbrandsdalslågen.

Vil du bestille film eller fotopakke?

Ta kontakt med oss på post@inatur.no eller ring direkte til Gudmund Nygaard på telefon 938 66 717 eller mail gudmund.nygaard@inatur.no

Les mer om produksjonsteamet hos CoreCom – klikk her.


Fotoeksempler: